Quick Review: нощна маска за лице Balea Straffende maske

Yo!
     Наминавам само да ви разкажа набързо за една от нощните маски на Balea Straffende maske в капсула, които се появиха преди време, но моя милост ги подминаваше като малка гара. В крайна сметка любопитството ми надделя и реших да си взема една от тях за проба, за 1 лв. нищо не губя, пък и маската е една дозичка.
      Тези маски са 4 вида с различни цветове. Моята е с хиалуронова киселина и екстракт от дива роза и уж подходяща за всеки тип кожа. Пристига в капсулка, която напомня капсулите за кафе на Nescafe, прибрана в картонена кутийка. 
Дизайнът е сладурски, не отричам. Една от силните страни на продуктите на Balea е именно привлекателният външен вид и приятни аромати. (Мисля, че основно това ги продава, макар много от продуктите им да са със задоволително за цената си качество, поне по мое мнение.) Количеството е 8 мл., което се оказа повече от необходимото за една доза за моето лице, съответно остатъкът чинно си чака реда. 
     Маската е с консистенция малко по-рядка от тази на крем, но не се разтича по лицето. Има много лек съвсем бледорозов цвят и ненатрапчив  аромат на роза. 
Според указанията, маската може и да се отмие след 10-15 минути, но реших да я оставя цялата нощ. 
    Иначе маската попивала бързо. Ами...Не. Не знам какъв им е критерият за бързо. Реших преди да си легна все пак да изтествам  за колко време ще попие - 40 минути, уважаеми химици и учени проиводители, не е "бързо", когато става дума за маска за лице. И пак след това имах едно лепкаво усещане, което остана докато не си легнах. После не помня :) По този повод, за всеки случай турих една кърпа върху възглавницата, косата ми не беше особено доволна, но не исках да рискувам да овапцам турския сатениран памук На сутринта маската беше напълно попила, но се усещаше, че е имало присъствие на лицето. При измиване се усеща филмът, но се отмива лесно и не остава след това. Резултатът от маската не мога да кажа, че ме изненада - ефект почти никакъв.  Уж трябва да стяга и овлажнява кожата и да намали дълбочината на бръчките. Нито кожата се усещаше подхранена, нито по-овлажнена и със сигурност не видях изобщо някакво зашълване на единствените бръчки, с които разполагам, на челото. Беше една идея по-мека спрямо вечерта, но това никак не ме задоволява като ефект. (Явно много голяма ви е била молекулата ХК, DM, реформулирайте, моля!). 
      Крайното ми мнение - безполезен продукт. Точно тази версия няма да я повторя и при това положение се съмнявам, че изобщо ще пробвам някоя от другите. Маските в сашетата на Balea са с по-добро качество. Съжалявам, DM, тук сте се изложили здравата. 

 Ваша д-р Лорчо ;)

Коментари

Популярни публикации